tisdag 21 april 2009

Toppen desert

Jag gillar att man gör hela menyn på grillen! Så här kommer ett Grill Tips på en desert. Grillad annanas med chili och svart peppar som serveras med vanilj glas.

Detta behöver du:
1st annanas
1st Chili frukt
olja
Grovmalen svart peppar

Så här gör du:
Skala annanasen skär den i skivor ca 1cm tjocka. Pensla med oljan, hacka chilin fint och lägg detta på frukterna. Grilla tills att annanasen fått lite färg, toppa med svart pepparn och servera med vanilj glasen
Lycka till ... Putte ...

5 kommentarer:

Annika kort & gott sa...

Det var en given succé på min födelsedagsfest för ett par år sedan, så ljuvligt gott en sommarkväll!
puss o kram

annmari sa...

Låter lite mysko med svartpeppar och chili. Men det kanske går det med

kram am

Stamparina sa...

Vi gillar också att grilla, ehh .. det blir nästan lite för mycket sånt på sommaren, men det är ju så gott!!! Ser fram emot alla tips!
Kram
/Carina i Rörvik

Petra/Paradise sa...

WOW!! VIlka härliga recept du delar med dig till oss!
Välkommen till bloggträsket! =D
//Petra

Poohtra sa...

Åh ! Den här kommer jag ihåg !! Mums-mums.
KUL att se att du bloggar !
Ha det gott.
Kram petra