Eller tunna revben som en del vill kalla dom, För att lyckas med detta skall du inte slänga dom råa på grillen utan visst förarbete krävs. Lägg revbenen i en kastrull lägg i lök morrötter och vitlök samt salt. Låt koka upp och skumma av sänk värmen och låt ribbsen sjuda i 45-60 min.
Ta upp ribbsen och låt dem svalna. Gör en god glace typ...
Detta behöver du:
2 dl chilisås
2 msk rå socker
2 msk soja
1 dl äppelmos 1.5 - 2,5 tsk liquid smoke
2 msk dijon senap
3 vitlöks klyftor pressade eller rivna
Låt allt koka ihop på svag värme och låt svalna
Tänd grillen värm ribbsen lätt innan du börjar att lägga på glacen, vänd ribbsen ofta, i och med sockret i glacen så fastnar det lätt på gallret
Till detta skulle jag servera cole slaw en pilsner kan det bli mer sommar......
Lycka till ::: Putte:::
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar