söndag 16 januari 2011

Ny stekgryta och sveriges mästerkock på fyran samt en flashback

För ett par år sedan fick jag en stekgryta i samband med min födelsedag av Annikas familj. Precis innan jul föra året så tackade den för sig genom att spricka i emaljen.

Så nu har vi investerat i en ny och det blev en 5,3 liters Le Creuset från www.bagarenochkocken.se Det är också därifrån jag lånat bilden. Le Creuset skall vara av högsta kvalitet och har livstids garanti, det låter ju bra i alla fall.

Så till nästa ämne, Sveriges mästerkock, på fyran. Jag anser väl att jag själv är hyfsad på att laga till lite käk då och då. Men när man ser dessa människor straxt över 20 år få Leif Mannerström att tappa hakan när han smakar deras rätter inser man ganska snabbt att man inte var så hyfsad som man trodde. Visst det fanns ju rätter som man bara behövde se på för att fatta att de inte smakade gott.

Jag ser verkligen fram emot att följa serien under våren på fyran. Kanske man kan lära sig ett och annat av tekniker och dylikt....

Så var det detta med flashbacken man fick i går när Sveriges viktigaste landslag handbolls landslaget spöade Slovakien. Man kunde tro att det var Bengan boys som spelade när de var i högform. Kontrings handboll när den är som bäst. Så lycka till och fortsätt på samma sätt!

Inga kommentarer: