torsdag 3 mars 2011

Tre saker som stör mig

Japp det var ett tag sedan som jag skrev något i bloggen, men nu kanske jag fått tillbaka skriv lusten. Som vanligt finns det saker som stör mig i vårt samhälle.

Långtidssjuka som skall tvingas ut i arbete när de lider av värk eller andra symptom som kan vara svåra att sätta fingret på. Det är som om de som bestämmer i vårt land nu tror att man vill vara sjuk, man vill lida. Man tar för givet att folk ljuger för att få vara sjuka och därmed få leva på bidrag

Fas 3 i A-kassan där människor utnyttjas av oseriösa arbetsgivare som själva plockar ut osanolika löner och bidrag för att de tar hand om och sysselsätter arbetslösa

Lokala allians politikerna Jutterström och Hulussjö M respektive KD som tar ut förlorad arbetsförtjänst för inkomst de skall ha förlorat, trots att de inte har någon verksamhet i de bolag de skall fått sin inkomst i från... Hm hur går detta ihop sig?!

Men demokratin fungerar som den gör och svenska folket har valt de som styr så det måste ju vara OK att behandla medmäniskor på detta vis.

::: Putte:::

Inga kommentarer: