onsdag 13 juli 2011

Dansk marknadsförning...

Vet du vad det innebär!? Jo man skyltar med ett pris, men priset gäller inte när det väl kommer till kritan.I dag har vi varit i helsingör och upptäckt detta fenomen. Vi gick in i en butik för att kolla på lite whiskey och då priser på detta. Bland annat hittade vi en Macallan 18 årig som skulle enligt skylten kosta 560 kr på bolaget kostar den ca 1200 kr.

 Men i denna skyltning låg vissa kartonger ner bland annat då Macallan 18 årig. Nu kommer själva poängen med dansk marknadsföring, om kartongen ligger ner så gäller inte priserna på hyllan!! Bra va??

Detta slutade med att jag blev sur och gubben i butiken blev irriterad över att jag inte ville betala mer än vad som stod på hyllan. Så i stället för att lämna butiken på två flaskor whiskey blev det bara en Jameson 12 årig.

Innan vi åter tog färjan över sundet blev det en flaska Scottish prince också. I morgon bär det åter hem till Jönköping igen. Om jag skulle rekommendera något från denna semester så skulle det få bli Arilds vingård http://www.arildsvingard.se/  ett besök är ett måste om ni befinner er i denna del av vårt land

::: Putte :::

Inga kommentarer: