torsdag 22 september 2011

Någon kanske tycker jag är tokig som påpekar...

...att om 91 dagar är det julafton!

För er som känner mig så vet ni att julen är min tid på året. Jag verkligen älskar allt som har med julen att göra. Förra året drog vi med plastsyrran och hennes gubbe på julmarknad på Liseberg i början på december. En tradition jag hoppas håller i sig och att det blir en repris på detta även i år. Vi har även som tradition att åka till Sägnernas Hus i Sandhem på julmarknad jag sambon och svärfar.

Mina kollegor på jobbet kommer nog vara lagom trötta på mig till julbord och julledighet. Brukar börja påminna dom om i september-oktober att det snart är dags för julbord respektive julledighet... Ho Ho

På vår höstliga resa till Ullared brukar sambon låta mig köpa en tomte eller två. Kan ni tänka er när vi var där för några veckor sedan hittade jag ingen som föll mig i tycket, visst är det synd om mig då?? Detta måste ju justeras vid kommande julmarknader eller hur? Man kan aldrig ha för många tomtar vid jul. Svärfar tyckte jag kunde kolla över vad som fanns i min allt för tidigt bortgångna svärmors enorma samling.

Så på detta sätt vill jag bara förmedla att det kommer bli mycket jul i bloggen framåt. Så kunde allsången så kan jag


Det enda negativa jag över huvudtaget kan komma på om den här julen är att det är så få dagars ledighet. Det klart, svärmor är alltid saknad, hon hejjade på mig ordentligt i mitt julande!

HO HO HO ::: Putte:::

2 kommentarer:

Vice sa...

Du är helt fel ute, det är sommar och sol som gäller.

AnnikaS sa...

Fler tomtar BEHÖVER du verkligen inte! Möjligtvis så vill du ha...
puss